One

Thank god I don’t own death note or I’d write a name. I always have one name. One and only.

Read More One

When I die young

I grew up with domestic violence. I tried to forget every damn things. Today, God reminds me where I came from. My vision can see past clearly. A knife pointed at me again today. That time, deep inside I’d be happy if that person killed me. It should’ve killed me. Than die everyday of nightmares […]

Read More When I die young

Past

Dig up old stories would hurt you instead. Back in time 10 years ago, isn’t it? Let past stay in graveyard, cover by leaves fell from kamboja tree. Or you wanna see it alive to be a zombie, suck your blood, kill you in silence. Open playlist, choose River flows in you, Yiruma’s song. Have […]

Read More Past

Him

First time in years my father’s father come to house. Not only him. His other sons and daughters. Before this I forgot their existence. I thought my father only had himself. He never hates them even an inch. He never hates anybody. I hate him. From him I learn not to forgive. From him I […]

Read More Him

Unseen

Lalu aku bertanya, Apakah aku baik-baik saja atau Berusaha menjadi baik-baik saja Dia seorang bintang Protagonis sinetron Walau untuk membencinya aku ga sanggup Setelah hari-hari sebelumnya Berusaha untuk men-distraksi diri Setelah hari ini Pertahananku runtuh

Read More Unseen

Udalah

Please stop kasian kasian! Jadi dulu pas ojol baru ada gatau kenapa ya orang-orang kesannya kayak itu pekerjaan kelas bawah. Hell why? Ada temen. Pas kami lagi di jalan dia ngomong “ih kasiannya” dengan intonasi nada beneran sedih gitu, yang dia maksud adalah si ojol. Ga ada perkerjaan yang menyedihkan terlebih untuk dikasihani.

Read More Udalah

Anak Buruh

Udah lama masuk dunia kerja, dengerin orang gibah ini itu, diajak nongkrong buat gibah dan tiap balik nongkrong insecure. Ga se-frekuensi sampai dikata kayak anak noleb, ga bisa ber-sosial. Dikira ga main sosmed, ga punya instagram bla bla bla. Padahal pengen aja ngasih batas antara kehidupan personal sama professional. Namanya juga kerja ya pasti ga […]

Read More Anak Buruh

Tentang apa.

Belakangan ngerasa semua pilihan-pilihan yang diambil ga tepat. Satu dua hal rasanya salah. Tengah malam pas semua orang sudah tidur dan yang tersisa cuma suara dari benda-benda elektronik, waktu ke-rasa damai, sisa aku dan dunia. Nyambi ngucapin mantra “gpp, aku cukup”. Suka terenung pas tengah malam, cari-cari jawaban untuk yang dirasa salah padahal ga bener-bener […]

Read More Tentang apa.

Hujan Turun

Nothing I could hear besides your voice cracked next to my ear. You sound worried and chuckle after. “What were you trying to say?“ Killed the chance to ask you, let you talk to know anything. While you talked, I owned by my deep thoughts. Traveled around galaxy to find answers. You still talked. Journey […]

Read More Hujan Turun

Flashback

It wasn’t a picture of a perfect day. Talked about our not so-good-hurt-feelings old days. I wonder, why we never really talk about it over phone. Or describe things over texts. We lose us. We’re perfect strangers. Yesterday, when you sat in front of me, talking about our flashback shit. I see, we never lose […]

Read More Flashback